Föreningen är belägen i sydöstra Värmland. Byalaget var ett av Värmlands snabbast växande föreningar på 90-talet och har idag ca 700 medlemmar, i alla åldrar. Byalaget är politiskt och religiöst oberoende. Byalaget bildades den 6 dec. 1990. Byalaget har året om en rik flora av evenemang av de mest skilda slag. Byalaget hjälper även till med problem, service eller utveckling rörande bygdens medlemmar.

Jubileumsfest Byalaget firar 30 år

Välkomna alla medlemmar till Byalagets 30-årsfirande! År 1990 bildades Byalaget som då hette Åtorps byalag i Bjurtjärn. Vi kommer den 22:e Oktober fira att Byalaget fyllt 30 år, med pompa och ståt!

Klicka här för info

Ny hemsida!

Äntligen har vi fått en ny hemsida! Den är fortfarande under uppbyggnad så vissa förändringar kommer att ske. Vi hoppas att alla gillar den!

WIFI i Bygdegårn

Nu har hela bygdegården nytt WIFI!

Boka släpkärran!

Nu fungerar bokningen av släpkärran igen!

Hyra Släpkärran

Följ oss på Facebook