Till Riksförbundet
Gå till distrikt
Bakgrundsbild

Övrig information

Här kommer vi att lägga in övrig information som kan vara av intresse.

Föreningen behöver hjälp i samband med uthyrningarna. Vi söker en person som efter överenskommelse kunde tänka sig vara villig att vid ev. problem när lokalerna är uthyrda köra upp till Klöva Hallar och titta på problemet som har uppstått, det är inga ansvarskrav eller förpliktelser med detta det gäller bara att avlasta de personerna som sköter uthyrningarna. Intresserad? Ring Ordförande Stefan Haraldsson 0708-811499.

Föreningen har som alla ideella föreningar svårt att rekrytera nya medlemmar, så om ni är intresserade av att gå med i föreningen är ni hjärtligt välkomna. Vi har varit måna om att hålla så låg medlemsavgift som möjligt, därför är avgiften bara 100 kr / år. 

Vid intresse kontakta Katarina Molin. Mobil: 0702-466288. E-post: katarina.molin@hotmail.com

Mycket välkomna.

 

 

 

Lite humor…

 

En man i en luftballong insåg att han kommit vilse.
Han minskade höjden, fick syn på en kvinna nere på marken, sänkte sig ytterligare och ropade till henne:
– Ursäkta, kan du hjälpa mig? Jag hade avtalat ett möte med en person för en timme sedan, men vet inte längre var jag befinner mig.
Kvinnan svarade:
– Du är i en varmluftsballong cirka 30 fot över havet på 57.41.47 grader nordlig bredd, och 17.12.47 grader östlig längd.
– Du måste vara tekniker, svarade mannen.
– Det är jag, sa kvinnan. Hur visste du det?
– Tja, sa mannen, allt du sagt är tekniskt korrekt men jag är fortfarande vilse. Det enda jag fått ut av din hjälp är att jag blivit ytterligare försenad.
Kvinnan nedanför konstaterade:
– Du måste vara chef.
– Det är jag sa ballongflygaren häpet, hur kunde du veta det?
– Enkelt, sa kvinnan, du vet inte var du är, du vet inte vart du ska. Du har stigit i höjden genom att vara uppblåst, du har träffat avtal som du inte är i stånd att hålla och du förväntar dig att folket under dig ska lösa dina problem. Faktum är att du befinner dig i samma situation som du gjorde innan vi möttes, men nu är det plötsligt mitt fel.