Klöva Hallar

Välkommen till vår fina bygdegård: Klöva Hallar, som ligger mitt i det vackraste landskapet Skåne vid foten av Söderåsen. Vi närmar oss vintern så sakteliga och ser fram emot december med advent och lucia även om det kanske blir lite mindre firande på grund av pandemin vi hoppas ju att ett vaccin skall kunna bli tillgängligt så fort som möjligt så att allt kan återgå till det normala. Håll ut och ha en lugn och behaglig höst. Västra Sönnarslövs Bygdeförening.

Även om det finns en del problem i samhället med smittor mm så är snart vintern här med äkta skånskt vinterväder regn och blåst i rikliga mängder som ju hör den skånska vintern till vi har också haft ett par köldknäppar ett läge att hålla sig inomhus och kanske läsa en bok eller se en bra film ja valen är många. Vi ser nu fram emot advent så vi kan tända första ljuset Västra Sönnarslövs Bygdeförening.