Uppdatering av medlemsuppgifter

Vi saknar lite uppgifter från våra medlemmar, framförallt är det e-postadresser som vi saknar.
Om ni känner på er att ni kanske inte lämnat alla uppgifter med adress, telefonnummer och e-post till oss så skulle vi vara tacksamma om ni ville göra er det besväret att maila in uppgifterna till oss. Frågan har blivit mer aktuell nu då vi p.g.a rådande pandemi inte kan ha vårt årsmöte nu i mars som vi normalt har. Vi kommer då kunna skicka ut kallelse via e-post till våra medlemmar när restriktionerna har lättat och vi kan köra årsmötet. Vi kommer som vanligt göra ett utskick i brevlådor tillsammans med Räddningsvärnet med inbetalning för årsavgiften, men vi kan i det utskicket inte ha med dag för årsmötet.

Mail med era uppgifter skickar ni till:

info@tystbergabygdegard.se