Till Riksförbundet
Gå till distrikt

Välkommen till Tofta bygdegård – din plats för minnesvärda tillställningar och samlingar, bara en kort resa från Visby. Här erbjuder vi moderna och flexibla utrymmen för alla sorters evenemang, från festliga middagar till workshops och möten, tillgängliga för uthyrning under kvällar och helger.

Vår stora sal rymmer upp till 160 gäster, medan vi för middagar och banketter kan duka för cirka 100 personer. Köket är fullt utrustat med dubbla spisar och ugnar, diskmaskin, en stor kaffebryggare och all nödvändig utrustning för att tillaga och servera mat för stora grupper. För att komplettera din tillställning finns även mörkläggningsgardiner och en kompakt musikanläggning.

På vardagar under dagtid är bygdegården hem för förskoleverksamheten Kooperativet Tofflan, som varit en del av vår gemenskap sedan starten 1997 och erbjuder en lekfull och lärorik miljö för cirka 20 barn.

Är du nyfiken och vill lära dig mer om vad Tofta bygdegård kan erbjuda just ditt event? Vårt engagerade team i styrelsen, samt vår uthyrningsansvarig, står till tjänst för att visa dig runt och svara på dina frågor. Vi ser fram emot att välkomna dig och hjälpa till att göra ditt nästa evenemang oförglömligt.

I enlighet med GDPR är det viktigt för oss att du känner till hur vi hanterar dina personuppgifter. Klicka här för en kort översikt.