Intro image

Välkommen till Söderala bygdegård!

En lagom stor samlingslokal som kan hyras av föreningar, privatpersoner och företag.

Kom du också!

Vill du vara med i gemenskapen i en förening utan att sitta med i styrelsen? Då är du välkommen till våra arbetskvällar på bygdegården eller hör av dig till någon i styrelsen om du vill veta mer! Vi (s)krattar, städar, snickrar, fixar och sköter om vår fina bygdegård samtidigt som vi har trevligt tillsammans. Nästa tillfälle blir den 10 februari kl.17-19. Välkommen! Vi bjuder på fika såklart!

Gilla vår facebooksida för att hålla dig uppdaterad om allt som händer på bygdegården!

Nya idèer

Vi vill gärna höra vad DU vill ska hända på bygdegården. Lämna dina idèer och önskemål på vår facebooksida, maila eller lägg en lapp i brevlådan. Tack för att Du hjälper oss att utveckla Söderalas egen bygdegård!

Efterlysning

Vi tar gärna emot läsartexter, bilder och annat material till vår tidning "Söderalalaxen". Maila eller lämna i brevlådan. sbygdegard@gmail.com