Årsblad

Årsbladet 2019

Året som gått
Under året har vi arrangerat flera uppskattade och lyckade tillställningar. För den äldre publiken bjöd vi in till visning av Operan Aida, många deltog och blev en kväll att minnas. För den yngre publiken tog vi tillfället i akt under Halloween att bjuda på en eldshow där både barn och vuxna trollbands av Doktor Mirvagos magiska eldshow.

Vi fortsätter att satsar på utemiljön
Som ett led i den fortsatta satsningen på utemiljön har vi under årets
bygdegårdsdagar borstat, tvättat och målat huset. Under året har även en ansökan gjorts för att få ta del av kommunens bygdepeng, ansökan är beviljad och tillsammans med ett beviljat bygglov så kommer vi under våren 2019 att bygga förråd och altan på baksidan av bygdegården. Inköp av bordtennis bord är en satsning i att skapa en naturlig mötesplats för båda ung och gammal och de kommer finnas tillgänglig för användning när förråden och altanen står klara.

Satsning på Barn- och Ungdomsaktiviteter
Vi kommer under året arbeta med att skapa en naturlig mötesplats där glädje, lek och spel ska stå i fokus hos barn och ungdomar. Kommunen har gett bygdegårdarna möjlighet att söka ett bidrag för att utveckla barn- och ungdomsaktiviteter på landsbygden. Håll utkik på Facebook, hemsidan och anslagstavlor för att inte missa spännande aktiviteter.

Hur är då allt detta möjligt?
Jo, det finns en vilja att göra något bra för byn. Styrelsen drar ett stort lass och vi välkomnar alla händer, idéer eller bidrag för att på bästa sätt kunna hålla glöden vid liv. Allt är möjligt när man väldigt gärna vill och jobbar tillsammans.

/Anna Rothman Holgersson, Ordförande

Ditt stöd i form av medlemsavgiften är värdefullt, och gör skillnad för oss!
Vuxen 70 kr, familj 120 kr

Pengarna sätts in på bankgiro 818-8450, eller Swisha till 123 223 23 20.

Hyr Bygdegården
Medlemmar hyr ett dygn för 600 kr. Du som inte är medlem än betalar 1000 kr.
Max 4 timmar = 400 kr
Perfekt för ett möte, barnkalas eller en filmkväll. Vi har filmduk och projektor!

Hyr stolar och bord
Stolar 5 kr/st och bord 20 kr/st. Vi har 75 stolar och 27 bord.
Boka i tid, speciellt runt skolavslutning och midsommar då många vill hyra.

NYTT Hyr porslin
Nytt för i år är att vi även hyr ut porslin till ditt kalas. Tallrikar, glas och bestick för 10 kr/kuvert.

Kontaktuppgifter vid uthyrning

John North på tfn 0480-652 03, 0704-22 07 94 eller info@karemo.se.

Kontakt med föreningen
Vill du hjälpa till med lite eller mycket och vara mer delaktig i föreningen, ring, maila eller kom förbi så kan vi prata om vad som skulle fungera för dig!

Anna Rothman Holgersson, ordförande tfn 070- 99 60 265
John North, vaktmästare och uthyrare tfn 0480-652 03
Eller via info@karemo.se

Du hittar oss även på www.karemo.se
Eller följ oss på Facebook – Kåremo Bygdegård

Tillsammans håller vi Kåremo levande!

VI SES I KÅREMO BYGDEGÅRD!