Årsblad

Årsbladet 2020

Året som gått

Under året har vi arrangerat flera uppskattade och lyckade tillställningar. För den äldre publiken bjöd vi in till 2 mycket uppskattade quizkvällar som både bjöd på umgänge, god mat med dryck och härliga skratt. För både stora och små har vi som planerat bjudit in till pysselstunder, Midsommarfirande och Halloween med eldshow.

Inköp av pingisbord har lett till att pingisträffar varannan torsdag, vilket har varit mycket uppskattat och som vi kommer fortsätta med. Datum hittar ni på vår hemsida under kalender eller på bygdegårdens facebooksida.

En ny byggnad

Under slutet av 2019 har det tillkommit en ny byggnad. Där gamla uthuset/förrådet tidigare stod har vi nu fått både ett större men även modernare förråd. Under 2020 kommer det även byggas en altan som ska sträcka sig mellan själva bygdegården och det nya förrådet

Fortsatt satsning på Barn- och Ungdomsaktiviteter

Vi kommer under året fortsätta arbeta med att skapa en naturlig mötesplats där glädje, lek och spel ska stå i fokus hos barn och ungdomar. Håll utkik på Facebook, hemsidan och anslagstavlor för att inte missa spännande aktiviteter. Som medlem får man gärna komma med förslag på aktiviter vi skulle kunna genomföra.

Hur är då allt detta möjligt?
Jo, det finns en vilja att göra något bra för byn. Styrelsen drar ett stort lass och vi välkomnar alla händer, idéer eller bidrag för att på bästa sätt kunna hålla glöden vid liv. Allt är möjligt när man väldigt gärna vill och jobbar tillsammans.

/Anna Rothman Holgersson, Ordförande

Ditt stöd i form av medlemsavgiften är värdefullt, och gör skillnad för oss!
Vuxen 70 kr, familj 120 kr

Pengarna sätts in på bankgiro 818-8450, eller Swisha till 123 223 23 20.

Hyr Bygdegården
Medlemmar hyr ett dygn för 600 kr. Du som inte är medlem än betalar 1000 kr.
Max 4 timmar = 400 kr
Perfekt för ett möte, barnkalas eller en filmkväll. Vi har filmduk och projektor!

Hyr stolar och bord
Stolar 5 kr/st och bord 20 kr/st. Vi har 75 stolar och 27 bord.
Boka i tid, speciellt runt skolavslutning och midsommar då många vill hyra.

NYTT Hyr porslin
Nytt för i år är att vi även hyr ut porslin till ditt kalas. Tallrikar, glas och bestick för 10 kr/kuvert.

Kontaktuppgifter vid uthyrning

John North på tfn 0480-652 03, 0704-22 07 94 eller info@karemo.se.

Kontakt med föreningen
Vill du hjälpa till med lite eller mycket och vara mer delaktig i föreningen, ring, maila eller kom förbi så kan vi prata om vad som skulle fungera för dig!

Anna Rothman Holgersson, ordförande tfn 070- 99 60 265
John North, vaktmästare och uthyrare tfn 0480-652 03
Eller via info@karemo.se

Du hittar oss även på www.karemo.se
Eller följ oss på Facebook – Kåremo Bygdegård

Tillsammans håller vi Kåremo levande!

VI SES I KÅREMO BYGDEGÅRD!