Välkommen till Jörlandagårdens hemsida!

Jörlandagården är huset mitt i Jörlanda som finns där som samlingspunkt för bygdens folk. Där finns samlingslokaler för dig som skall ordna kalas, fest, bröllop, barnkalas, föreningsmöte, studiecirkel, kurs eller annan aktivitet som kräver en större sal med rejält kök eller ett mindre rum. Jörlandagården ligger bara 100 m från hållplats för Stenungsundsexpressen och kommer du med bil finns stor parkeringsplats.

På grund av Corona är tyvärr de flesta aktiviteter inställda på Jörlandagården. För första halvåret 2021 gäller "att undvika möten" och att "om möjligt skjuta upp årsmötet". Det innebär att föreningen skjutit upp årsmötet på obestämd tid och att 2020 års styrelse sitter kvar tills vidare. Vårens Kommers och Påskmarknad är inställda. Vad som gäller efter 30 juni 2021 vet vi inget om men vid förändringar meddelas det på denna hemsida. Men observera att Pizzerian är igång med kanske ännu godare pizzor nu i Coronatider och du kan fortfarande fixa håret hos Salong Chess, Snart kommer bättre tider när vi kan börja kalasa igen så passa på att höra av er och boka bygdegården för er kommande bröllopsfest eller ert födelsedagskalas.

Vill du ha kontakt med oss på Jörlandagården?

Kontaktuppgifter finns längst ner på varje sida. Vill du se vilka lokaler vi har att erbjuda, gå till "LOKALER OCH BOKNING" i menyraden överst på sidan. Skall du hit på någon tillställning och inte vet vägen, gå till "HITTA OSS".

Aktiviteter

På grund av coronapandemin finns ännu ingen planering av aktiviteter på Jörlandagården för år 2021. Vi återkommer här på hemsidan så fort läget ändrat sig och aktiviteter är på gång. Naturligtvis kan Ni planera framåt och boka lokal hos oss i hopp om att det åter blir lämpligt att ordna födelsedagskalas, bröllop eller annan tillställning.

Mer om Jörlandagården.

Mer information om Jörlandagården och om Jörlanda Ideella Bygdegårdsförening och dess verksamhet får du under "OM JÖRLANDAGÅRDEN" i menyraden överst på sidan.