Välkommen till Jörlandagårdens hemsida!

Jörlandagården är huset mitt i Jörlanda som finns där som samlingspunkt för bygdens folk. Där finns samlingslokaler för dig som skall ordna kalas, fest, bröllop, barnkalas, föreningsmöte, studiecirkel, kurs eller annan aktivitet som kräver en större sal med rejält kök eller ett mindre rum. Jörlandagården ligger bara 100 m från hållplats för Stenungsundsexpressen och kommer du med bil finns stor parkeringsplats.

Från hösten 2021 fram till januari 2024 disponerar Jörlandaskolan de tre sammanträdesrummen i Jörlandagården varför dessa ej är tillgängliga för andra. Källarlokalen är ett utmärkt alternativ för sammanträden av olika slag med upp till 40 deltagare.

På grund av Covid-19 har tyvärr de flesta aktiviteter sedan en tid varit inställda på Jörlandagården. Det innebär att föreningen skjutit upp årsmötet på obestämd tid och att 2020 års styrelse sitter kvar tills vidare. Höstens Kommers och Julmarknad är inställda sedan får vi se vad som händer 2022. Danskurserna har startat igen lite försiktigt, Jörlanda Pizzeria är igång som vanligt med sina goda pizzor och du kan också som vanligt fixa håret hos Salong Chess, Snart kommer bättre tider när vi kan börja kalasa igen så passa på att höra av er och boka bygdegården för er kommande bröllopsfest, ert födelsedagskalas eller annan tillställning.

Vill du ha kontakt med oss på Jörlandagården?

Kontaktuppgifter finns längst ner på varje sida. Vill du se vilka lokaler vi har att erbjuda, gå till "LOKALER OCH BOKNING" i menyraden överst på sidan. Skall du hit på någon tillställning och inte vet vägen, gå till "HITTA OSS".

Aktiviteter

På grund av coronapandemin finns ännu ingen planering av aktiviteter på Jörlandagården för år 2021. Vi återkommer här på hemsidan så fort läget ändrat sig och aktiviteter är på gång. Naturligtvis kan Ni planera framåt och boka lokal hos oss i hopp om att det åter blir lämpligt att ordna födelsedagskalas, bröllop eller annan tillställning.

Mer om Jörlandagården.

Mer information om Jörlandagården och om Jörlanda Ideella Bygdegårdsförening och dess verksamhet får du under "OM JÖRLANDAGÅRDEN" i menyraden överst på sidan.