• Hem

Boka bygdegården

Vi har tre stycken lokaler för uthyrning

Stora salen rymmer 100 personer och lilla salen 60 personer. Vi har också ett ”mötesrum” som rymmer ca 12 personer sittandes runt ett mötesbord.

Stolar och bord ingår i hyran av lokalerna. Porslin ingår vid hyra av köket.

Under ”Bilder” har vi lagt upp bilder på hur lokalerna ser ut. Vill ni komma och titta, maila till oss så bokar vi en tid som passar.

Vi hyr även ut bord, stolar samt porslin separat. Vänligen kontakta oss för en offert.

Kostnad för hyra av lokaler:

Hela huset inkl. kök 2000:- (medlemmar i HV 1800:-)

Endast Stora salen 1200.- (medlemmar i HV 1000:-)

Lilla salen inkl. kök 800:- (medlemmar i HV 600:-)

Endast lilla salen 600:- (medlemmar 500:-)

Mötesrummet 150:-/påbörjad timme

Övernattning 500:-/tillfälle

Hyra av Piano 300:-

500:- lämnas i nyckeldeposition vid hyra av lokal. Städ av lokalen ombesörjs av hyresgästen och depositionen återbetalas när städningen är godkänd.

Ansvarig person som hyr lokalerna måste vara minst 20 år och själv vara på plast vid evenemanget som man hyr för.

Ni kan boka lokalen samt begära offert på endast bord, stolar och porslin separat genom vår uthyrare Åsa Berggren via
mail: hv-almunge@hotmail.se
eller telefon: 070/564 56 64 (Lämna meddelande så ringer vi upp)