Intro image

Välkommen till HV Almunge Bygdegårdsförening!

Vi är en oberoende bygdegårdsförening som jobbar för att hålla huset levande. Man kan hyra lokalerna för egna fester och evenemang samt hyra bord, stolar och porslin för kalas eller fest hemma. -Mer information om att hyra finner du under ”Boka”

Vi ligger lite lågt med arrangemangen just nu pga vi saknar folk som kan hjälpa till. Är du intresserad av att utöka aktiviteterna i HV så hör av dig, du kanske är den där personen som vi saknar för att orka driva huset vidare… Gilla oss på Facebook eller Instagram så får du alltid uppdaterad information om vad som händer i HV-gården!