Traditionsenligt Valborgsfirande inställt.

Under "Aktiviteter" finns mer information om Valborgsfirande på alternativt sätt

Vårprogram

Vårprogrammet är preliminärt, en del aktiviteter kan komma att ställas in på grund av restriktionerna som är utfärdade av Folkhälsomyndigheten. Ledaren vid respektive aktivitet kommer att meddela om aktiviteten kommer att ställas in. Alla aktiviteter är inställda till och med april . Hembygdsföreningen följer naturligtvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Preliminärt program ligger under "Nyheter". Klicka på länken nedan.

Årsmötet 2021 är genomfört

Årsmötet genomfördes digitalt i god ordning den 28 februari. Deltagarantalet var tyvärr inte så stort som önskat , 13 medlemmar deltog. Val förrättades till olika poster - nya styrelsen hittar du här: http://bygdegardarna.se/horvik-krokas/om-bygdegarden/styrelsen-2018/ På mötet beslöts bland annat om Verksamhetsplan, Verksamhetsberättelse och policyprogram. Handlingar från mötet hittar du här:

Dokument från årsmötet 2021

Säker Föreningsgård

Vi är certifierade som en Säker föreningsgård 2020-2023. Det innebär att vi utbildat oss inom riskmedvetenhet och skadeförebyggande arbete för att öka säkerheten i och för vår föreningsgård. Föreningens styrelse har också intygat att åtgärder vidtagits som gör föreningen till en ”Säker föreningsgård”. Läs mer om certifieringen här https://sakerforeningsgard.se.

Hyr vår hembygdsgård!

Vet du att du kan hyra hembygdsgården - till födelsedagskalas, kurser, konferenser, fest, utställning m.m. Det finns allt som du kan behöva - kök, stora utrymmen, Wi-Fi, datakanon, m.m. PÅ GRUND AV NY LAGSTIFTNING FÅR MAX 8 PERSONER HA EN SAMMANKOMST SAMTIDIGT I LOKALERNA - med sammankomst menas möten, föreläsningar, fester, m.m. Nu finns det även möjlighet att hyra hembygdsgården timma för timma - Pris: 200kr/timma. Allt om uthyrning, t.ex priser, hittar du under fliken "Mer". Är hembygdsgården ledig? Under fliken "Mer" finns en bokningskalender där du kan se alla bokningar som är aktuella. Välkommen med din bokning!

Våra samarbetspartners