Fotoutställning

Lokala fotografer visar sina fotografier i en fotoutställning i hembygdsgården. Välkomna att besöka utställningen. Med anledning av Corona begränsas antalet besökare till max 8 inne i lokalen samtidigt.

Sommarcafé

Hembygdsföreningen anordnar sommarcafé varje måndag till och med den 9 augusti. Caféet är öppet mellan klockan 14.00 - 16.00. Musikunderhållning Följ våra aktiviteter och annan information på vår Facebooksida.

Byaloppis

Under förutsättning att restriktionerna kommer att tillåta aktiviteten anordnar hembygdsföreningen Byaloppis i Hörvik och Krokås lördagen den 7 augusti mellan klockan 10.00 - 17.00. Tanken är att den som vill kan stå vid sin tomt och sälja saker som man kanske inte behöver längre eller av någon annan orsak, mer information kommer på vår Facebooksida.

Säker Föreningsgård

Vi är certifierade som en Säker föreningsgård 2020-2023. Det innebär att vi utbildat oss inom riskmedvetenhet och skadeförebyggande arbete för att öka säkerheten i och för vår föreningsgård. Föreningens styrelse har också intygat att åtgärder vidtagits som gör föreningen till en ”Säker föreningsgård”. Läs mer om certifieringen här https://sakerforeningsgard.se.

Årsmötet 2021 är genomfört

Årsmötet genomfördes digitalt i god ordning den 28 februari. Deltagarantalet var tyvärr inte så stort som önskat , 13 medlemmar deltog. Val förrättades till olika poster - nya styrelsen hittar du här: http://bygdegardarna.se/horvik-krokas/om-bygdegarden/styrelsen-2018/ På mötet beslöts bland annat om Verksamhetsplan, Verksamhetsberättelse och policyprogram. Handlingar från mötet hittar du här:

Dokument från årsmötet 2021

Hyr vår hembygdsgård!

Vet du att du kan hyra hembygdsgården - till födelsedagskalas, kurser, konferenser, fest, utställning m.m. Det finns allt som du kan behöva - kök, stora utrymmen, Wi-Fi, datakanon, m.m. PÅ GRUND AV NY LAGSTIFTNING FÅR MAX 8 PERSONER HA EN SAMMANKOMST SAMTIDIGT I LOKALERNA - med sammankomst menas möten, föreläsningar, fester, m.m. Nu finns det även möjlighet att hyra hembygdsgården timma för timma - Pris: 200kr/timma. Allt om uthyrning, t.ex priser, hittar du under fliken "Mer". Är hembygdsgården ledig? Under fliken "Mer" finns en bokningskalender där du kan se alla bokningar som är aktuella. Välkommen med din bokning!

Våra samarbetspartners