Sommarcaféer

Välkomna till Hörvik-Krokås hembygdsförenings sommarcaféer! För en billig peng får du musikunderhållning och "gofika" varje måndag från och med den 27 juni till och med den 8 augusti. Plats: I trädgården på hembygdsgårdens baksida. Tid: 14.00-16.00. 27 juni - PRO-kören, 4 juli - Stefan Nilsson, 11 juli - Broken Spokes, 18 juli - Visans Vänner, 25 juli - Anders och Peter, 1 augusti - Annika och Peter, 8 augusti - Briggen. Mer information finns på vår Facebook-sida och under "Aktiviteter" på hemsidan. Hjärtligt välkomna!

Fotoutställning 15-17 juli

Lokala fotografer visar sina bilder från Listerlandet och lite mer under vår fotoutställning i Hörvik_Krokås hembygdsgård 15-17 juli. Öppettider: 15/7 kl 16-19, 16/7 kl 13-17, 17/7 kl 13-17. Hjärtligt välkomna att besöka vår utställning!

Nostalgidagen 6 augusti

Välkomna till Nostalgidagen i Hörvik o Krokås. Efter två års uppehåll är det dags igen. Scenprogram mellan 12.00 och 16.00 vid Hörviks Marina, hantverksmarknad, lotterier, stekt sill, båtturer, sillatåget, veteranbilar, veteranmopeder, sjöräddning, loppis på Krokås och mycket annat. Mer detaljerat program kommer. Välkomna! Ingen entré.. Arr: Hörvik-Krokås Hembygdsförening i samarbete med övriga föreningar o företag i byarna.

Digitalisering

Du som är medlem i Hörvik-Krokås Hembygdsförening och vill ha info direkt i din mail-box så skicka din email-adress till: info.bygdegard@gmail.com

Hyr vår hembygdsgård!

Vet du att du kan hyra hembygdsgården - till födelsedagskalas, kurser, konferenser, fest, utställning m.m. Det finns allt som du kan behöva - kök, stora utrymmen, Wi-Fi, datakanon, m.m. BEFRÄNSNINGEN AV ANTAL PERSONER ÄR 20 TILL OCH MED DEN 31 JANUARI - med sammankomst menas möten, föreläsningar, fester, m.m. Nu finns det även möjlighet att hyra hembygdsgården timma för timma - Pris: 200kr/timma. Allt om uthyrning, t.ex priser, hittar du under fliken "Mer". Är hembygdsgården ledig? Under fliken "Mer" finns en bokningskalender där du kan se alla bokningar som är aktuella. Välkommen med din bokning!

Våra samarbetspartners