Covid ställer till det...

Nya restriktioner och en osäker framtid ställer till det för oss i hembygdsföreningen! Så här i januari brukar vi dela ut vårprogram i brevlådorna men tills vidare kommer det inte ut något program. Vad som händer i föreningen annonseras därför på vår Facebook-sida och här på hemsidan. Vi hoppas på att kunna dela ut ett program senare i vår.

Uppstart

Trivseltorsdag startar torsdagen den 13 januari och bokcirkeln den 18 januari. Anmälan till respektive ledare. Barngymnastiken börjar 24 januari. Anmälan till respektive ledare. Mer information finns under respektive datum under fliken "Aktiviteter".

Välkomna till årsmöte!

Alla medlemmar hälsas välkomna till årsmöte i Hörvik-Krokås hembygdsförening SÖNDAGEN DEN 27 FEBRUARI KLOCKAN 15.00. Sedvanliga årsmötesärenden - ekonomi, årsberättelse, verksamhetsplan, val till styrelsen, val av revisorer, m.m. Enkel förtäring.

Digitalisering

Hembygdsföreningen höjer sin digitaliseringsnivå. Föreningen avser att kunna nå medlemmarna med information, programblad, m.m. genom utskick via mejl. Snabbare, säkrare, tidsbesparande och kostnadseffektivt för föreningen. Vi avser att, snarast möjligt, avsluta utdelning av information i brevlådorna. I dagsläget är det allt för få som meddelat sina mejladresser. Mejla din adress till föreningen snarast, tack.

Hyr vår hembygdsgård!

Vet du att du kan hyra hembygdsgården - till födelsedagskalas, kurser, konferenser, fest, utställning m.m. Det finns allt som du kan behöva - kök, stora utrymmen, Wi-Fi, datakanon, m.m. BEFRÄNSNINGEN AV ANTAL PERSONER ÄR 20 TILL OCH MED DEN 31 JANUARI - med sammankomst menas möten, föreläsningar, fester, m.m. Nu finns det även möjlighet att hyra hembygdsgården timma för timma - Pris: 200kr/timma. Allt om uthyrning, t.ex priser, hittar du under fliken "Mer". Är hembygdsgården ledig? Under fliken "Mer" finns en bokningskalender där du kan se alla bokningar som är aktuella. Välkommen med din bokning!

Våra samarbetspartners