Sommarprogram 2020

Sommarprogram 2020 Klicka på länken här nedan. Hela programmet finns också under "Mer" - "Nyheter" - Sommarprogram 2020. OBS! SOMMARCAFÉ ÄR FLYTTAT FRÅN 20 JULI TILL 3 AUGUSTI. Var rädda om er och varandra - håll avstånd och följ myndigheternas rekommendationer!

Sommarprogram 2020

Nya utemöbler

Nya bord/bänkar är inköpta och placerade bakom hembygdsgården och i närheten av skolan. Använd dem gärna till en medhavd fika, en pratstund eller kanske ett sällskapsspel men tänk på att hålla avståndet! Bänkarna är inköpta med hjälp av sponsorspengar från Lions 2019 - TACK FÖR DET LIONS!

Bokskåp

Är du sugen på att läsa en bok eller kanske vill du dela med dig av dina böcker till andra? Till vänster om entrén till bygdegården finns ett bokskåp där du kan låna eller lämna böcker. Trevlig läsning!

Hyr vår hembygdsgård!

Vet du att du kan hyra hembygdsgården - till födelsedagskalas, kurser, konferenser, fest, utställning m.m. Det finns allt som du kan behöva - kök, stora utrymmen, Wi-Fi, datakanon, m.m. NU FINNS DET MÖJLIGHET ATT HYRA HEMBYGDSGÅRDEN TIMMA FÖR TIMMA - PRIS: 200kr/timma. Allt om uthyrning, t.ex priser, hittar du under fliken "Mer". Är hembygdsgården ledig? Under fliken "Mer" finns en bokningskalender där du kan se alla bokningar som är aktuella. Välkommen med din bokning!

Våra samarbetspartners