Coronavirus

Alla inneaktiviteter ställs in till och med 2:a juni för att förhindra onödig spridning av Coronavirus. Tyvärr ställs även cykelfesten den 23 maj och Blekingeresan den 1:a juni in. information om Valborgsfirande finns under "Nyheter". Vår förhoppning är att sommarens aktiviteter går att genomföra men det får framtiden utvisa. Var rädda om er och varandra - håll avstånd och följ myndigheternas rekommendationer.

Medlemsavgift 2020

Nu är det dags att betala medlemsavgiften för 2020. Har du redan gjort det - ett stort tack! Medlemsavgiften är en viktig del av föreningens ekonomi - ditt stöd behövs! Enklast sker inbetalning via bankgiro - 5836-2716. Mer information finns under "Mer" - "Medlemskap" se även under "Mer" - "Nyheter".

Hyr vår hembygdsgård!

Vet du att du kan hyra hembygdsgården - till födelsedagskalas, kurser, konferenser, fest, utställning m.m. Det finns allt som du kan behöva - kök, stora utrymmen, Wi-Fi, datakanon, m.m. Allt om uthyrning hittar du under fliken "Mer". Är hembygdsgården ledig - under fliken "Mer" finns en bokningskalender där du kan se alla bokningar som är aktuella. Välkommen med din bokning!

Våra samarbetspartners