Ur hjärtats vrå

Välkommen till en musikalisk berättelse om Alice Tegnérs liv den 5 november klockan 19.00. Medverkande Elin Sandelius och Johan Harding. Biljetter bokas på 0723259485 och kostar 150kr/125 kr beroende på om du är medlem i Hörvik-Krokås Hembygdsförening eller inte. Enklare förtäring serveras i pausen. Föreställningen visas i samarbete med SV och med stöd från Kulturrådet och BR. Endast förköp Välkomna till en fantastisk föreställning!

Filmvisning för barn

Söndagen den 24 oktober klockan 15.00 visar hembygdsföreningen barnfilmen "Den Lille Prinsen". Entré 40 kr. Vuxna i barns sällskap går gratis. Ingen föranmälan behövs. Välkomna!

Digitalisering

Hembygdsföreningen höjer sin digitaliseringsnivå. Föreningen avser att kunna nå medlemmarna med information, programblad, m.m. genom utskick via mejl. Snabbare, säkrare, tidsbesparande och kostnadseffektivt för föreningen. Vi avser att, snarast möjligt, avsluta utdelning av information i brevlådorna. I dagsläget är det allt för få som meddelat sina mejladresser. Mejla din adress till föreningen snarast, tack.

Hyr vår hembygdsgård!

Vet du att du kan hyra hembygdsgården - till födelsedagskalas, kurser, konferenser, fest, utställning m.m. Det finns allt som du kan behöva - kök, stora utrymmen, Wi-Fi, datakanon, m.m. BEFRÄNSNINGEN AV ANTAL PERSONER ÄR 50 TILL OCH MED DEN 29 SEPTEMBER - med sammankomst menas möten, föreläsningar, fester, m.m. Nu finns det även möjlighet att hyra hembygdsgården timma för timma - Pris: 200kr/timma. Allt om uthyrning, t.ex priser, hittar du under fliken "Mer". Är hembygdsgården ledig? Under fliken "Mer" finns en bokningskalender där du kan se alla bokningar som är aktuella. Välkommen med din bokning!

Våra samarbetspartners