Se lediga tider för bokning här
M T O T F L S
Barbro Mårtensson
Mobil: 076-801 05 39
Epost: 43martensson@gmail.com
Hur många får plats i lokalen?
Max antal är 149 personer.
Porslin finns till 130 kuvert.
Lilla salen rymmer 20 personer.
Kaffe, smörgås och kaka kan beställas av Halla sockenförening.
Även mat till begränsat antal kan ordnas.
Hyreskostnad f r o m 1/1-2023
Stora salen+lilla salen+kök. 1100 kr.
Lilla salen+kök. 550 kr.
Barnkalas. 400 kr.
Tillägg för halvt dygn före eller efter hyresperioden 550:-
Städning 1000:-
Hyra bord 50:-/st och för stolar 8:-/st för extern användning.
Regler uthyrning
Lokalen uthyrs i befintligt skick till ovan angiven hyra. I priset ingår nyttjande av köksutrustning, porslin, möbler och audio/video som finns i bygdegården.
Hyresgästen ansvarar för att eventuella skador på lokal eller utrustning blir reparerade, alternativt ersatta. Hyresgästen ansvarar även för brandsäkerhet och ordning i och utanför bygdegården.
Betalning ska ske efter överenskommelse vid bokningstillfället.
Städning
Bord och stolar ska torkas av vid behov.
Golven ska sopas eller dammsugas och våt-torkas. Stora salen våt-torkas av hyresvärden.
Toaletter och handfat ska rengöras, papperskorgar och sanitetsbehållare tömmas.
Köksutrustning, porslin och ytorna i köket ska vara rengjorda.
Diskmaskinen ska tömmas, disken torkas vid behov och ställas in i skåpen.
Alla sopor ska tas om hand av hyresgästen, här ingår även den yttre miljön. Betalsopsäck på 160 liter finns att köpa hos återvinningscentralen i Visby.
Lokalen ska lämnas i gott skick. I det fall städning inte utförts tillfredsställande, tillkommer en avgift på 1.000 kronor.
För att teckna hyresavtal ska man vara minst 25 år och närvarande. Vid tecknande av avtal ska legitimation kunna visas. Deposition kan förekomma. Avtalet upprättas i två exemplar, varav parterna erhåller var sitt.
Stora salen bröllopsdekorerad.
Stora salen dukad för dop.
Lilla salen. Kan med fördel användas som serveringsrum vid gående bord. Bardisk finns.
Mat och servering
Du som bokar lokalen kan även beställa mat och servering via sockenföreningen.
Många av råvarorna kommer då från socknen eller från vårt närområde.
Här kommer några exempel på vad vi kan tillaga.
Förrätt: Kajpsoppa med bröd.
Varmrätt: Helgrillat lamm med potatisgratäng och sallad.
Efterrätt: Saffranspannkaka med sylt och grädde.
En mustig och matig köttfärssoppa med en klick crème fraiche och ett gott bröd.
Goda mackor
Buffé med smårätter som exempelvis:
Inlagd sill
Senapssill
Ägghalvor
Gravad lax och gravlaxssås
Kokt småpotatis
Tjälknöl
Potatisgratäng
Lammfärsrullar
Fyllda kycklingrullader
Örtbearnaise
Knäckebröd
Smör
Ost
Blandad grönsallad