Bakgrundsbild

Din festlokal i Bollstanäs

Grimstagårdens Bygdegårdsförening hyr ut en festlokal mitt i Bollstanäs, Upplands Väsby, som du kan hyra till födelsedagsfester, dop, bröllop, barnkalas och föreningsmöten. Grimstagården består av pentry, ett kök och två salar.

Den stora salen, festsalen, har plats för cirka 50 sittande middagsgäster.

Den mindre salen, Puben, kan ni mingla i före och efter middagen eller medan den stora salen görs i ordning för dans eller andra aktiviteter.

Det stora köket har ett stort avlastningsbord som även kan användas som konferensbord för upp till 8-10 personer.

Stora köket med plats för 8-10 sittande

Lokalerna passar utmärkt för uppvaktning på födelsedagar, bröllop och auktioner och hyrs ut med tillgång till glas och porslin. Du håller själv med mat.