Bakgrundsbild

Din festlokal i Bollstanäs

Grimstagårdens Bygdegårdsförening hyr ut en festlokal mitt i Bollstanäs, Upplands Väsby, som du kan hyra till födelsedagsfester, dop, bröllop, barnkalas och föreningsmöten.

Grimstagården består av  ett pentry, en stor festsal samt en hall med två toaletter varav den ena är handikappanpassad.

Den stora salen, festsalen, har plats för cirka 50 sittande middagsgäster.

Den mindre salen, Puben, kan ni mingla i före  middagen eller medan den stora salen görs i ordning. Hyra av puben sker separat.

Lokalerna passar utmärkt för uppvaktning på födelsedagar, bröllop och auktioner och hyrs ut med tillgång till glas och porslin. Du håller själv med mat.