Årsmöte

Glommens Bygdegårdsförening inbjuder till årsmöte 25:e oktober klockan 13.00

På grund av den rådande corona-pandemin så avvaktade vi med årsmötet i våras. Pandemin är fortfarande ett faktum som påverkar oss alla, men läget är ändå något mer kontrollerat och styrelsen har därför beslutat att kalla till årsmöte. Även om läget är bättre så vill vi av försiktighetsskäl hålla mötet kort och med så luftig lokal vi kan för att hålla social distansering.

På vår hemsida publicerar vi dels årsredovisningen för 2019 med tillhörande handlingar och dels dagordning med styrelsens respektive valberedningens förslag till beslut. På detta vis kan du som medlem avgöra om du vill närvara och även skicka in synpunkter och frågor innan mötet så att dessa kan tas upp vid årsmötet.

Frågor inför årsmötet sänds till ordförande Anders Karlsson anders.karlsson@trafikverket.se

Glommens Bygdegårdsförening Glumstensvägen 8 – 311 54 GLOMMEN Hemsida: www.bygdegardarna.se/glommen/ E-post: bygdegarden@glommen.se Telefon: +46 (0)703 292431

Organisationsnummer: 802418-0070

Swish: 123 378 17 47