• Hem

Årsmöte 17/2 kl 18:30

KALLELSE TILL ÅRSMÖTE BYGDEGÅRSDFÖRENINGEN VILJAN BRÅTHULT

Härmed kallas bygdegårdsföreningens medlemmar till ordinarie årsmöte.

Tid: Torsdag 17 februari kl 18.30

Plats: Bygdegården. Vi bjuder på kaffe och kaka.

Möteshandlingar utdelas på mötet men kan också ses och laddas ner här:

Verksamhetsplan 2022

Föredragningslista årsmöte 2022

Stadgar för bygdegårdsföreningen Viljan Bråthult

Verksamhetsberättelse 2021

Vi kommer att följa nuvarande pandemiregler genom att i stora salen sätta ut stolar och bord med mellanrum. Skulle det med kort varsel komma nya skärpta regler för oss, kommer vi att hålla mötet digitalt som i fjol. Iså fall meddelar vi detta på hemsidan, Facebook och anslag på Bygdegårdens anslagstavla.

Vi kallar nu också på 2022 års medlemsavgift. 100:-/person över 18 år. Bars är GRATIS.

Ange namn o adress på vuxna & o födelseår på barn. Bg 590-6987 alt. SWISH 123 232 9258

OBS – Du som har revers (5 000 kr) på Bygdegården är gratis medlem.

VÄLKOMMEN!

BYGDEGÅRDSFÖRENINGEN VILJAN BRÅTHULT