• Hem

Myrängebron börjar ta form

Den nya skid/skoter/cykel och gångbron över Röjån, vid Myränget börjar ta form. De bärande balkarna är nu på plats, en avgörande del i byggprocessen.

Torsdag den 30 april transporterades de fyra stålbalkarna,  med en totalvikt på 1,5 ton, från v 315 fram till Röjån. För att där lyftas upp på brofundamenten. Sex personer gjorde jobbet  på 4 timmar, med hjälp av traktor, skoter och diverse enkla lyftanordningar.

Bron beräknas vara  klar hösten 2021

Projekt Myrängebron är ett samarbete mellan Föreningen Bölegården, Röjans väglyseförening och Rätans skoterklubb.