• Hem

Boka bygdegården

Styrelsen för bygdegårdsföreningen har fattat beslut om att inte hyra ut gården på helger under 2020 och 2021 förutom de som redan har en bekräftad bokning.

Föreningar i byn kan kontakta styrelsen för överenskommelse om uthyrning för exempelvis årsmöten, studiecirklar och annat.

Pris för att hyra bygdegården:

Fredag kl. 18 – söndag kl. 14:

5000 :- (medlem 4000:-)

Glas (vin- och champagneglas)            300:-/tillfälle

Priset inkluderar ljudanläggning + 2 trådlösa mikrofoner + projektor + trådlöst bredband.

Medlemspris anges inom parentes för de som har varit medlemmar i Bygdegårdsföreningen i minst två år vid bokningsdatumet.

För att få hyra bygdegården måste du vara 25 år eller äldre. Du ska vara på plats under uthyrningen och ansvara för ordning och säkerhet.

Skicka din bokningsförfrågan

Bygdegården är uthyrd måndag – fredag 06.00-18.00

mail: bokning.bygdegard@stocke.se

Telefonnummer 070-998 03 93 (kvällstid och helger) Använd mailkontakt i första hand.

Stöcke Bygdegård drivs helt ideellt som en förening utan anställda. Därför kan det ibland ta någon dag innan du får svar på din bokningsförfrågan. Det är också anledningen till att vi inte kan svara på telefonfrågor under arbetstid.