• Hem

Boka bygdegården

Föreningar i byn kan kontakta styrelsen för överenskommelse om uthyrning för exempelvis årsmöten, studiecirklar och annat.

Kotten hyr vardagar 06.00-18.00

Pris för att hyra bygdegården:

Hyra kvällstid 18-22                                                     500 kr för privat möte, 200 kr för föreningar i byn

Hyra fredag 18.00 till lördag 09.00                     2 000 kr

Hyra lördag 12.00 till söndag 12.00                    9 000 kr

Paketpris fredag 18.00 till söndag 12.00          10 000 kr

Städ – måste läggas till vid hyra över 4 h         2 000 kr     (måste ändå städa + diska undan)

Helg, mindre än 4 h                                                      2 000 kr för privata event, 200 kr för föreningar i byn

Hyra av glas (vin/champagne)                               500 kr

Priset inkluderar ljudanläggning + 2 trådlösa mikrofoner + projektor + trådlöst bredband.

Medlemspris anges inom parentes för de som har varit medlemmar i Bygdegårdsföreningen i minst två år vid bokningsdatumet.

För att få hyra bygdegården måste du vara 25 år eller äldre. Du ska vara på plats under uthyrningen och ansvara för ordning och säkerhet.

Vid frågor;

mail: info@motesplatsstocke.se