Intro image

Södra Råda Bygdegård

Välkommen till Södra Råda Bygdegård 2024. Bygdegården ligger vid Södra Råda kyrka. Vi hyr ut lokaler till föreningar, privatpersoner och företag. Se mer information om våra lokaler under Boka Bygdegård. Lokalen är väl utrustad för fest, och musikaliska föreställningar. Den är även lämplig som repetitionslokal och med sitt stora utrymme och takhöjd perfekt för fotografer. Området i Södra Råda med den medeltida nybyggda timmerkyrkan och bygdegården med sina utrymmen och kök som bas, passar perfekt för film- och TV produktioner. Här finns också en fin lekplats för barnen som är tillgänglig året runt. På bygdegården hålls under året flera arrangemang ofta i samarbete med andra föreningar i kommunen.

The Hebbe Sisters & Duo Sentire Lördag 13/4 19.00

The Hebbe Sisters & Duo Sentire kommer på besök till Södra Råda Bygdegård. Låt den omåttligt talangfulla familjen ta dig med på en förtrollande resa med allt från glädjefull swing och steppdans till klassiska pärlor av Chopin.

Mer om The Hebbes Sisters

David Carbe kommer till Bygdegården den 16 mars kl.19.00

David kommer till oss för andra gången. Han har medverkat ett flertal gånger som kapellmästare i TV4 Bingolotto. Gästat Rhapsody in Rock och gjort mängder av gästspel i Robert Wells konserter.

Mer om David Carbe

Mer om årsmötet Söndag 25/2 2024 15.00

Välkommen på årsmöte i Södra Råda Bygdegård. Årsmötet är öppet för medlemmar i Södra Bygdegårdsförening. Bifogat finns en kallelse och betalningsinfo. av medlemsavgiften.

Kallelse till Årsmöte 2024