Till Riksförbundet
Gå till distrikt
Bakgrundsbild

Välkommen till – Veckans fotografi – på Facebook

Välkommen till – Veckans fotografi- på Facebook – Siggaruds bygdegård

Alla upp till 18 år får vara med.

Detta är inte någon tävling om bästa bilden, utan tanken är att deltagarna kan lägga in sin bild under veckans tema, sedan blir den som fått flest gillande “vinnaren” och får sin bild som sidans vinjett tills nästa veckas vinnare koras. Temat hittar ni längst ner på denna sida. Jag kommer ibland gå in med en del tips och råd.

Vad ska man då tänka på?
Jo, att bilden följer temat för veckan, att bilden är din egen och inte någon annans och att man bara lägger in en bild och inte flera. Visar det sig att man lagt in flera bilder eller någon annans så plockas den bilden bort.

Bästa format för bilden är liggande för att passa vinjetten.
Vad du använder för kamera spelar ingen roll.
Det är upp till dig om du fotograferar med mobil, drönare, kompakt- eller systemkamera. Undvik filter i kameran, utan försök att fotografera utan fejkade effekter.

Tänk också på att varje gilla du ger, kan resultera i ett gilla tillbaka, och på så sätt klättrar man uppåt. Temafotograferingen pågår från söndag, kl 12.00 till kommande lördag, kl 12.00. Nytt temaförslag vill jag ha innan 11.00 på kommande söndag.

Vinnaren kommer att få ett meddelande i Messenger och får då tänka ut nästkommande tema och meddela mig. Skulle det vara flera som har lika många gillande, så kommer jag göra ett val.
Veckans tema väljs av föregående veckas vinnare.

De tre mest gillade bilderna under varje tema kommer att ställas ut på Siggaruds hemsida.

Veckans tema är: Här och NU, uppgiften varar mellan: 22/11 – 28/11

Välkommen till några fantastiska fotografiveckor.

 

För Siggaruds bygdegårds kulturgrupp –
Jörgen Carlsson