• Hem

Om Hembygdsgården,

Hembygdsföreningen och före detta Sävars kommun

Hembygdsföreningen   Före detta Sävars kommun
Länkar till andra i Sävarådalen

Välkommen till vår hembygdsgård på Bruksbacken vid Forssells väg i Sävar. Nära till samhället vid Sävarån är vi en perfekt träffpunkt för föreningar, privatpersoner och företag. Rymmer 50 deltagare.

Ring 50 000 för att boka!

Bli medlem i vår hembygdsförening! Medlem får  rabatt vid hyra av Hembygdsgården, och framför allt stödjer du dess underhåll och fortbestånd. Du blir medlem genom att betala in årsavgiften 100 kr till vårt bankgiro 5043-0875 och bifoga namn, adress och e-post så att kassören förstår vem du är!

Organisationsnummer: 894003-1571