• Hem

Boka Hembygdsgården

Detta är vad vi erbjuder – för bokning ring 50 000!

Välkommen till vår hembygdsgård på Bruksbacken, Forssells väg 15 i Sävar. Nära till samhället vid Sävarån är vi en perfekt träffpunkt för upp till femtiotalet deltagare. Hitta först lediga tider i den här kalendern i så god tid som möjligt och ring sedan 090-50 000 för bokning – eller direktkontakta någon i styrelsen!

Pris per tillfälle om högst ett dygn för hyra av lokalen:

Vardagar 500 kr
Fredag–söndag (eller vid motsvarande andra helgdagar) 750 kr

Vid hyra av ljudanläggning (med hörselslinga) och/eller datorprojektor (takmonterad ”bildkanon”) tillkommer 100 kr per hyrtillfälle.

Internetuppkoppling finns alltid tillgänglig på begäran.

Medlem i föreningen får 100 kr rabatt.

Ring oss så ger vi prisförslag för upprepad uthyrning till föreningar, företag och liknande!

Bilder:
Stora salen rymmer 50 personer

Lilla sammanträdesrummet rymmer 12–15 personer

Köket har industridiskmaskin, kyl, frys, dubbel kaffebryggare, induktionshäll, två vanliga ugnar, två mikrovågsugnar samt porslin för 50 gäster