Bakgrundsbild
  • Hem

Boka Hembygdsgården

Detta är vad vi erbjuder – för bokning ring 50000!

Köket har industridiskmaskin, kyl, frys, dubbel kaffebryggare, induktionshäll, två vanliga ugnar, två mikrovågsugnar samt porslin för 50 gäster

Välkommen till vår hembygdsgård på Bruksbacken, Forssells väg 15 i Sävar. Nära till samhället vid Sävarån är vi en perfekt träffpunkt för upp till femtiotalet deltagare. Hitta först lediga tider i den här kalendern i så god tid som möjligt och ring sedan 090-50 000 för bokning – eller direktkontakta någon i styrelsen!

Pris per tillfälle om högst ett dygn för hyra av lokalen:

Vardagar 500 kr
Fredag–söndag (eller vid motsvarande andra helgdagar) 750 kr

Vid hyra av ljudanläggning (med hörselslinga) och/eller datorprojektor (takmonterad ”bildkanon”) tillkommer 100 kr per hyrtillfälle.

Internetuppkoppling finns alltid tillgänglig på begäran.

Medlem i föreningen får 100 kr rabatt.

Stora salen rymmer 50 personer och lilla sammanträdesrummet rymmer 12–15 personer

Ring oss på 090 50 000 så ger vi prisförslag för upprepad uthyrning till föreningar, företag och liknande!