Grillfest

I sommarkvällens skymning träffs vi för att äta en god grillad matbit tillsammans.
Antingen köper ni en grilltallrik av föreningen, eller också tar ni med er hemifrån och grillar ert eget.

Önskar ni köpa grilltallrik av föreningen, beställer ni den på tel 070-6615186 (Roland) eller 070 3946896 (Janne), helst före 10 juni.

I den, förhoppningsvis, ljuva sommarkvällen kan, den som vill bjuda på sig själv berätta en historia, sjunga/spela en sång, hitta på en lek vi kan delta i, ja, låt fantasin flöda.

På grund av Coronapandemin (COVID-19), följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, håll avstånden och känner du dig krasslig, stanna hemma.