Intro image

Insamling Barncancerfonden

26 morgonpigga barn gav i år Mangskogsdagen och insamlingen en flygande start, då Folketshusföreningen satsade 100 kr för varje barn, som deltog i ballongsläppet! Tack vare givmilda företag och privatpersoner, så lyckades vi sedan glädjande nog, samla in ett finfint, femsiffrigt belopp! Vi vill därför rikta ett jättevarmt, stort Tack till alla, som lämnat bidrag till insamlingen, som vi skickar direkt till: Slutresultat för Barnens och vår insamling 10.240 kr! (Folketshusföreningen i Mangskog 2.600 kr, Företag 4.600 kr, Privatpersoner 3.040 kr) Insamlingen är nu avslutad. Var med och starta en ny vid öppningen av nästa års Mangskogsdag!

Klicka här