Till Riksförbundet
Gå till distrikt

Lokalen

 

Välkomna till Läby Vads hembygdsgård, här hittar ni trevliga ytor för era sammankomster både ute och inne. Det finns parkeringytor rund om bygdegården för ungeför 10 bilar, sedan finns det en parkering 100m ifrån för yttligare ett 10-tal fordon. Bredvid Lokalen finner ni en fin gräsyta med eldplats och sittbänkar.

Bygdegården är tillgänglighetsanpassad med ramp och handikapptoalett.

Stora salen

I stora salen finns det plats för 80 sittande gäster.  Det är även en alldeles utmärkt lokal för stående aktiviteter så som marknader, dans och mycket mer då det finns ett möbelförråd som stolar och bord står i om dem ej används. Projektor och duk finns i stora salen (bokas tillsammans med kontraktskrivning)

 

Lilla rummet

Detta rum är perfekt för dem små mötena med sittplatser för upp till 10 personer. I rummet finner ni en whiteboardtavla(pennor medtages av hyresgäst). Det finns även litteratur om bygdens historia och bilder på väggarna från en del av bygdens klassfoton som människor från området delat med sig utav. Detta rum kan av vissa kallas Läbyrummet.

 

WC

 

RWC

 

Kök

I köket finner ni bra arbetsytor med en flyttbar köksö. Maskinerna som finns är: Kaffebryggare, Vattenkokare, Spis, Ugn, Mikrovågsugn, Snabbgående Diskmaskin och dubbla kylskåp. Porslin, glas och bestick räcker upp till 80 personer. Uppläggningsfat, skålar och alla grundläggande köksredskap finns i begränsad mängd.

 

Övriga utrymmen

Lokalen har en fräsch och rymlig entré följt av ett kapprum med rikligt av klädupphängningsmöjligheter. I möbelförrådet finner ni stolar och bord med tillhörande pirra.

 

Planlösning

 

Dukningsförslag