Samlingsplatsen i bygden

Kungsåra bygdegård är lokalen där människor möts. Varje vecka arrangeras Miniröris för barnen, Zumba, Yoga och matlagningskurs för herrar. Däremellan fylls lokalen av föreningar som har möten, kyrkans verksamhet eller privata uthyrningar till fester, bröllop etc. Byggdegårdsföreningen ordnar också egna aktiviteter under året, tillsammans med hembygdsföreningen eller kyrkan. Midsommarfirande, bilträffar, Halloweenbio och så vidare. Så det är ingen överdrift att säga att bygdegården är samlingsplatsen i bygden!