Till Riksförbundet
Gå till distrikt

Info om lokalen

Direkt innanför dörren möts du av en större entré/hall med generöst med klädhängare och 3st WC. Innanför den en mindre yta, som till exempel kan lämpa sig till att duka upp buffébord eller servera välkomstdrink. Vidare finns ett välutrustat kök med 2st spis/ung, 1st kyl i fullhöjd, 1st delad kyl/frys, mikrovågsugnar, kaffebryggare och industridiskmaskin. Det finns även porslin, bestick, vinglas, vattenglas, tillbringare och kaffeservis till ca 100pers. Till sist har vi själva salen som är ca 8,4 x 8,4m plus en liten upphöjd scen längst fram, där vi även förvarar våra bord och stolar.

I lokalen får höst 120 personer vistas samtidigt med hänvisning till brandskyddet. Ska man duka till middag brukar vi rekommendera max 90 personer så att alla får plats att sitta.

Innan lokalen återlämnas ska den iordningställas och städas. Städmateriel och anvisningar finns på plats. Det finns även ett grovsopkärl där man kan slänga sopor (ej ev. flaskor och burkar). Bristande eller utebliven städning debiteras hyresgästen.

Kommunens ordningsstadgar gäller för vår förening vilket innebär att ingen övernattning får ske i lokalen och det ska vara tyst kl 01.00.

På övervåningen hyr vi ut en bostadslägenhet, därför ber vi er att respektera tiderna.