Bakgrundsbild
  • Hem

Byalaget och bygdegården

Bygdeås nya bygdegård byggdes upp vintern 2009-2010 efter att den gamla bygdegården brunnit upp våren 2009. Bygdegården ägs av medlemmarna i Skinnarbyns byalag och drivs ideellt av styrelsen och medlemmarna. Bygdegården fungerar som en träffpunkt vid olika tillställningar som byn anordnar samt hyrs ut till förmånliga priser för andra arrangemang. Lokalen är lämplig för cirka 125 personer men kan ta upp till max 150 personer och består av en stor samlings/festlokal med scen och loge samt en mindre ”cafeterialokal” liknande den i gamla bygdegården.

Huvudbild

Medlemskap

För att bli medlem i Byalaget Skinnarbyn så sätter du/ni in medlemsavgiften på BG 445-1639 och anger ert namn. Det finns två typer av medlemskap:

Enskild medlem: 100 kr/år

Förening/Familj: 200 kr/år