Bakgrundsbild
  • Hem

Boka bygdegården

Vi hyr ut bygdegården både till medlemmar och till allmänheten. Hyr antingen enbart lilla salen för t.ex. mindre möte eller hela huset för t.ex. större möte, fest, barnkalas. Hyrestagaren måste ha fyllt 20 år och vara närvarande i lokalen när aktivitet pågår under hyrestiden.

Huvudbild

Bokning: Gör du enkelt här på boka.se där du både hittar lediga tider och kan göra en bokningsförfrågan, observera att bokningen måste godkännas innan den blir giltig. Om du behöver hjälp eller har frågor kring bokning rekommenderar vi i första hand e-post byalagetskinnarbyn@gmail.com i andra hand telefon (vidarekopplad till Louise) 070-5886625, tänk på att vi i byalaget sköter detta ideellt på vår fritid och att det därför ibland kan ta lite tid att få svar.

Här hittar du våra hyresvillkor.

Priser:

För bokningar som görs efter den 1 juni 2018 gäller följande avgifter:

Icke medlem  <4h        >4h <8h        Dygn      Hel helg

Lilla salen       200:-      400:-             800:-       –

Hela huset      400:-      800:-             1 600:-    2 600:-

Medlem   <4h        >4h <8h       Dygn      Hel helg

Lilla salen        100:-      200:-             400:-      –

Hela huset       200:-     400:-             800:-     1 300:-

Tider för hela helgen är fredag kl. 12:00 – söndag kl. 15:00

Tillval :

Städ hela huset (bortplockat enligt hyresvillkoren) 1 200 kr

Städ enbart lilla salen och entré 400 kr

Projektor i stora salen 300:- (Ingår för medlem)

Musikanläggning och hörslinga ingår i hyran vid behov.

Övriga önskemål enligt överenskommelse.