Välkommen till Boets Bygdegård!

På Östergötlands bygdegårds stämma den 14/4 tilldelades Bibbi bygdegårdarnas silvernål för aktivt deltagande i verksamheten i 30 år! Hurra! Hurra! Hurra!

Nu tar vi en paus!

Hjärtligt välkommna åter efter sommarlovet!

Stort tack till Börje Rydberg!

Boets bygdegårdsförening fick en glad överraskning: På sin 90- årsdag önskade sig Börje Rydberg inga presenter, men föreslog gästerna att ge pengar till Bygdegården i stället. Det blev en rejäl gåva. Börje har varit ordförande i Bygdegården i många år och engagemanget lever ännu kvar. Stort tack Börje och gäster för generositet och omtanke!

Våra regelbundna evenemang i höst

Stickkafé Onsdagar ojämna veckor, kl 17. Startar 28/8. Kostnad med fika 40 kr. ........... Sykafé Onsdagar ojämna veckor, kl 17. Startar 4/9. Kostnad med fika 50 kr. .................. Sopplunch 2:a onsdagen i månaden, kl 12. Startar 11/9 Soppa, smörgås, kaffe och kaka för 80 kr.

Det är torrt, växterna kommer upp, nu behöver de vatten

Nu har Boets Bygdegårdsförenings projekt «Låt Boet blomma», som möjliggjordes med finansiellt stöd av Postkodlotteriets stiftelse startat! Söndagen den 5 maj sådde kommunalråd Jonas Andersson de första fröar till Bygdegårdens blomsterängar, bevittnat av många intresserade Boetbor. Tack till Jonte som förberett marken och donerade sitt arbete till Bygdegården. Nu kan naturen fullända verket. Lådorna med örter som Lisa och Jan skötte kan ses i bakgrunden. Hasses fyra insektshotell har också installerats. Det kommer att ordnas flera evenemang för alla: filmvisning, frö- och växtmarknad, bildtävling, och i höst en stor avslutningsfest. Mer om evenemangen finns på sidan 'Aktiviteter'. TACK TILL ALLA SOM HJÄLPTE MED, FRAM OCH BAKOM KULISSERNA!

Läs mer om projektet