Intro image

Info från bygdegårdsföreningen

Valborgsmässoaftonen bjöd på lugnt och fint väder. Brasan tändes kl. 19.30. Ett 30-tal personer hade samlats på behörigt avstånd från varandra för att fira vårens ankomst. Under kvällen drogs vinnarna i bygdegårdsföreningens vårlotteri. De lyckliga vinnarna är: Vinst nr 1 Mixlåda 10 kg Ninni Märling Bjurvalla Vinst nr 2 Grillåda 7 kg Eva Eriksson Stärte Vinst nr 3 Fläsklåda 5 kg Jens Pernander Bjurvalla Vinst nr 4 Korvkasse 5,5 kg Greta Rönn Bjurvalla Vinst nr 5 Korvkasse 5,5 kg Harry Brandel Gåvastbo Vinst nr 6 Ostkorg Theo Åsblom Harbo Vinst nr 7 Klotgrill Pia Karlsson Sollentuna Vinst nr 8 Morgonrock Ann-Mari Broberg Östervåla Vinst nr 9 Badlakan Emily Södergren Västerås Vinst nr 10 Kökshanddukar Jan-Olov Nordin Vattholma Styrelsen vill också påminna om årsavgiften till föreningen. Din avgift är betydelsefull för föreningens ekonomi detta år. Betala in 150 kr/person eller 250 kr/par till Bg 684-1381 eller swisha till 123 209 98 44. Ange namn, adress tel.nr och e-postadress. Vi ser fram emot att kunna anordna aktiviteter i bygdegården så snart som det finns möjlighet igen. Vi har många förslag och ideér om vad som kan arrangeras och ser fram emot att få sätta igång verksamheten igen. På återseende!!