• Hem

Bli andelsägare

Hur blir du andelsägare.

Bygdegården i Viksta används till en mängd olika aktiviteter. Det är en ideell förening och man blir medlem genom att betala en andel om 100 kr.

Andelsägare har möjlighet att delta i alla aktiviteter och även hyra bygdegården för egna tillställningar till ett rabatterat pris. De flesta av aktiviteterna är gratis men ibland betalar man en mindre summa eller en föreningsavgift.

Andelsägare blir man genom att betala in en eller flera andelar à 100 kronor till;

Pg-konto 92 34 53-5

Skriv namn och adress på inbetalningen så skickar vi ett andelsbevis.