• Hem

Om Föreningsgården

Föreningsgården ägs sedan mitten av 50-talet av bygdens föreningar. Förvaltningen av husets skötsel och ekonomi sköts av en styrelse.

Verksamheten är livlig med ett par hundra uthyrningar per år. I lokalerna förekommer en mycket varierad verksamhet. Under vår, höst och vinter spelas här pingis, det repeteras teater och det idkas luftgevärsskytte.

Traditionella återkommande evenemang är Valborg-firande sista april, Höstmarknad första lördagen i september samt Julmarknad den andra advent. Däremellan förekommer allt ifrån bröllop, konferenser, enskilda möten och mycket, mycket mera.