Välkommen!

Välkommen till Steneby bygdegård, vid väg 172, på höjden ovanför sjön Iväg! Bygdegården erbjuder trevliga utrymmen för gemenskap och personliga möten, mellan kända och okända, i stort och smått, i glädje och sorg. Eftersom Steneby bygdegård har varit en skola, Kyrkskolan, är den en naturlig och välkänd plats för många människor, både äldre och yngre, för de som bor i bygden liksom för hemvändarna.

Bli medlem i Steneby bygdegårdsförening

Steneby bygdegårdsförening medlemsskap Årsavgiften för 2019 är 100:- för familj och 50:- för enskild. Vårt bankgironr. är 5306-2436 ; swish. 1233194313. Glöm inte ange namn och adress Kommunens kulturvecka inträffar vecka 31 och ”vår” dag i Steneby blir söndag 4/8. Vi planerar för en utställning med äldre slöjd och hantverk från Steneby. Fundera på om du har något att bidra med!