Till Riksförbundet
Gå till distrikt
Intro image

Välkommen!

Välkommen till Stala bygdegård som ligger på Orust ca 3 km från Varekil. En central plats som gör de lätt att ta sig till, även om man inte bor på vår vackra ö, tex kollektivt med Västtrafik, de finns en busshållplats precis utanför.

Inlämning av Loppis-saker

Har du "ej behövda" grejor du vill bli av med? Tycker det är synd att skicka till tippen. Vi tar emot loppis-gods varje söndag/tisdag-kväll kl 19-20, veckorna 5 t o m 15. Obs......... vi kan inte garantera bärhjälp vid dessa tillfällen...................... Välkommen!!

Inlämning av större Loppis-saker

Vill du lämna in tyngre grejor, möbler mm, till våra loppisar? Då har vi medarbetare på plats på bygdegården 24/2 och den 1/4 kl. 10-12 båda dagarna, som kan hjälpa till med urlastning. Funkar inte dessa tider för dig? Hör av dig i så fall så kommer vi överens om tid..... Välkomna!!

Händer på Stala i vår

Årsmöte 26 febr, 2024 kl. 19.00 Bordsloppis 2/3 och 1/5 dessa är nu fullbokade.

Har du Loppis prylar att skänka, tar vi emot dessa. Har du inte möjlighet att komma till bygdegården, eller saknar transportmöjlighet, kan du höra av dig så hämtar vi. Kontakta Inga-Lena 072 223 30 33 eller Janne, jan.andersson@lavon.nl så kommer vi överens om när och hur.