Historia

Den första bygdegården stod färdig 1939, ett år efter det att föreningen bildades.
En lördagskväll hösten 1966 brann bygdegården ner till grunden bara ett par timmar innan dansen skulle börja. Bygdegården återuppbyggdes och stod färdig 1971.
En grundlig renovering gjordes 1993-94 och då fick bygdegården sitt nuvarande utseende.
Fram till 2010 anordnades offentliga danskvällar i föreningens regi. Många kända dansband har spelat upp till dans i bygdegården som under lång tid var ett välkänt dansställe i södra Sverige.