Till Riksförbundet
Gå till distrikt
Bakgrundsbild

Björn Afzelius – En hyllningskonsert

Det blir intimt och nära när han går i djupet av de texter Björn Afzelius lämnade efter sig. Med perspektiv på tider som var jämfört med det som är, så sätts musiken i en kontext som går  rätt in under huden.

Blandat med humor och rövarhistorier så går går du hem efter en kväll där du både varit i kontakt med ditt emotionella jag, och där magmusklerna fått jobba på i de stunder där skratten rungar.

 

Peter Wemö

Peter Wemö är en svensk vissångare, bosatt i Norge, och är en av de stora traditionella bärarna av svenska och nordiska shower. Med rötter i svensk jord och uppväxt på Taube, Adolphson och Vreeswijk, har deras visskatter spelat en stor roll i hur han själv valt att sätta, tolka och skapa sin egen musik. Trettio år på nordiska scener och tretton år som programledare och producent i Sveriges Radio har gett honom ett hav av anekdoter att hämta ur. Resultatet är en kombination av berättelser, värme, humor och musik.

 

Kvällen på Sibräcka

Konserten startar 19.30. Den är uppdelad i två (2) akter om vardera 50 minuter med paus.

Vi kommer att under kvällen erbjuda caféservering med goda mackor, dricka, kaffe och fika att handla.

Biljettpriset är 250 SEK / person och i detta ingår även en lott (per biljett) för att få chansen att vinna CD-skivor från kvällens artist, Peter Wemö.

 


Kvällens konsert är ett samarbete med ABF