Intro image

Välkommen!

Bygdegårdarnas Riksförbund organiserar föreningsdrivna, allmänna samlingslokaler som är öppna för alla - med en demokratisk värdegrund. Vid årsskiftet 2018 var 1427 bygdegårdar, bystugor eller liknande lokaler anslutna till riksförbundet.

Söndagscafé

Söndag 17 november kl. 15.00 Jan Karlsson berättar om "Rudabanan", järnvägen mellan Ruda och Oskarshamn.

Julmarknad

Söndag 24 november kl. 12.00-16.00. Många utställare som säljer av sina alster. Ingen entré. Fika finns att köpa.

Söndagscafé

Söndag 15 december kl. 15.00 Lussefirande med förskolebarn. Vi uppmärksammar Rönninge Show Chorus som vann kör-VM 2019 med rudabördiga Helén född Kangefjärd.

Välkommen till våra evenemang!