Bakgrundsbild
  • Hem
  • Startsida

Stor uppslutning till städdag med middag den 4 maj - trots snö och blåst

Över 40 personer deltog då byalaget kallade till städdag i Ottsjö den 4 maj. Trots snöfall och blåst jobbade alla på och fyllde flera säckar med skräp från Ottsjös vägdiken och vattendrag.

Huvudbild

De flesta passade också på att titta in in i Bystugan för att ta en varmkorv  (fanns även sojakorv) med bröd och en kopp värmande kaffe.

På kvällen åt fler än 45 personer, vuxna och barn, en god middag tillsammans i Bystugan.

Byalaget tackar alla för arbetsinsatsen och alla de som gjorde dagen och kvällen möjlig.