Välkommen!

Norrby Bygdegård kan ta emot totalt 150 gäster och ligger bra beläget intill väg 56 mellan Sala och Heby. Norrby Bygdegårdsförening arbetar aktivt med att renovera och fräscha till lokalerna för en trevligare atmosfär. Vi välkomnar alla som vill vara medlemmar i föreningen! Kostnad 100 kr / medlem eller 150 kr / familj. Detta betalas via bankgiro 236-0923 eller via swish till 123 557 24 25. Därefter är man välkommen att skicka e-post med sitt namn, adress och telefonnummer till Angelica Nyberg för att registreras i medlemsförteckningen. Följ oss gärna på facebook för kommande aktiviteter och se vad vi gör! https://www.facebook.com/norrbybygdegard/ Bygdegårdarnas Riksförbund organiserar föreningsdrivna, allmänna samlingslokaler som är öppna för alla - med en demokratisk värdegrund. Vid årsskiftet 2018 var 1427 bygdegårdar, bystugor eller liknande lokaler anslutna till riksförbundet.

Länk till kontakt