Intro image

Välkommen!

Bygdegårdarnas Riksförbund organiserar föreningsdrivna, allmänna samlingslokaler som är öppna för alla - med en demokratisk värdegrund. Vid årsskiftet 2018 var 1427 bygdegårdar, bystugor eller liknande lokaler anslutna till riksförbundet.

Årsmöte söndag 4 juli

Nu, med, lättade Coronarestriktioner, kan vi äntligen kalla alla medlemmar till årsmöte! Det äger rum söndag 4/7 i Klockaregården. Vi bjuder på fika! Välkomna!

Corona

På grund av Coronaviruset härjningar tvingas vi begränsa uthyrningen av vår festlokal. Den kommer enbart att hyras ut till smärre grupper som kan garantera att social distansering kan ske.

Medlemsavgift

Har du missat att betala medlemsavgiften? Du gör det lättast genom att sätta in 100 kr/person på bankgiro 5724-3842 eller Swich 123 166 67 42 och anger ditt namn.