Flo Sal Bygdegårdsförening är en ideell förening.
Vi överlever på medlemsavgifter, inkomster från aktiviteter samt ett litet årligt bidrag från kommunen.

Byggnaden uppfördes 1961 och endast varsamma restaureringar har gjorts sen dess vilket gör att lokalen till stor del fortfarande andas “klassisk bygdegård”. Föreningen registrerades 1971 och fick organisationsnummer 869000-0537.

Det hela styrs av en styrelse på sju (7) ordinarie ledamöter och fyra (4) suppleanter. Styrelsen får dock god hjälp av medlemmar vid större evenemang och annat.

Varje år hittar styrelsen på diverse aktiviteter för boende i bygden där alla, inte bara medlemmar, är välkomna.
Vissa evenemang är återkommande diton, t.ex. den årliga julmarknaden och, sen tre år tillbaka, ungdomsteatern på berget (Hunneberg), Bergets Vilda Väsen.

Föreningens medlemmar har fördel av rabatt på hyran när man hyr bygdegården. Rabatten är väl tilltagen och det räcker med att hyra lokalen en gång för att man ska ha tjänat in medlemsavgiften.

Styrelsen ser gärna fler medlemmar, både stödmedlemmar och engagerade medlemmar. Alla är välkomna i vår gemenskap för att hålla landsbygden levande.
Här kan ni läsa om hur man blir medlem.