Intro image

Välkommen!

Vi erbjuder en lokal för bröllop, födelsedag, dop eller annan högtid. Passar även fint för kursverksamhet och möten. Lokalen har kapacitet att ta emot 100 gäster vid dukade bord och är godkänd för 150 personer.

Lotteri 2022

Bäsna bygdegårdsförening ordnar ett lotteri till förmån för bygdegården. Försäljningen är avslutad! Alla 100 lotter är sålda! Månadsdragningar sker tredje lördagen varje månad med början den 19 mars. Vid slutdragningen är högsta visten 10 000 kronor.

Om Bäsna bygdegårdslotteri

Boka bygdegården

Boka via telefon, sms eller e-post.

Bokning

Minnesfond

Använd gärna Bäsna Bygdegårds minnes- och högtidsfond.

Minnesfond

Idéer välkomna

Föreningen söker bybor eller andra som kan komma med idéer eller som vill hjälpa till vid aktiviteter och evenemang. Kontakta någon i styrelsen.