Ukrainakriget

Lillpite Älvdals ek. förening (LÄEF) har samlat representanter för föreningarna i Lillpite Älvdal till ett möte för att diskutera vad vi som bor i byarna i Lillpite Älvdal kan bidra med om det blir stora flyktingströmmar från Ukraina till Piteå. LÄEF kommer att ta kontakt med Piteå kommun för att kolla vilka behov som finns och visa på vad vi har att bjuda på i form av lokaler för tillfälligt boende. LÄEF kommer att kalla till ett allmänt möte för bybor i Lillpite, Yttersta och Åträsk när vi vet mer om vilka behoven är och vad vi kan hjälpa till med.

Styrelsen LÄEF