Sommarsimskola 2021

Ydrefors Samhällsförening anordnar sommarsimskola för barn och ungdomar vid badplatsen i Ydrefors, belägen vid Brosjögården vecka 29-30 med start måndagen den 19 juli. För att kunna delta måste barnet fylla 5 år under år 2021.

Sommarsimskolan kommer förläggas till för- eller eftermiddag. Vilka klockslag är i skrivande stund inte bestämt. Varje tillfälle omfattar 40 minuters undervisning.

Vår simlärare är utbildad vis SLS (Svenska Livräddningssällskapet) och alla deltagande barn kommer vara olycksfallsförsäkrade via Trygg Hansa.

Medlem i Ydrefors Samhällsförening Icke medlem i Ydrefors Samhällsförening
1 barn 550 kr 650 kr *
2 barn från samma familj 1 000 kr 1 200 kr **
3 barn från samma familj 1 350 kr 1 650 kr ***

* medlemskap i Ydrefors samhällsförening ingår för en person år 2021

** medlemskap i Ydrefors samhällsförening ingår för två personer år 2021

*** medlemskap i Ydrefors samhällsförening ingår för tre personer år 2021

Vi räknar med att simskolan ska kunna genomföras som planerat, och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring covid-19. Under rådande omständigheter måste vi dock begränsa antal platser i simskolan. Om det blir ett stort antal anmälningar, kommer barn i Ydrefors och dess närområde prioriteras företräde. Men vår ambition är att kunna ta emot alla barn som vill gå i simskolan.

Anmälan

Anmälan sker senast den 30 juni 2021 via e-post till simskola@ydrefors.se eller telefon 0703057970. Anmälan är bindande. Cirka en vecka Innan simskolan startar får målsman brev om gruppindelning, tider, samt övrig information.

Välkomna!