Välkommen!

Mitt i natursköna Vessigebro och ett stenkast från ån Ätran ligger Ätrasalen. Vår stora bygdegård är 90 år gammal men är nyrenoverad och flexibel. Perfekt för både det lilla föreningsmötet, den stora bröllopsfesten eller teaterföreställningen. Höst och vår är det sedan länge gammeldans varje fredag.

Boka bygdegården

Här hittar du information om priser, när bygdegården är ledig för bokning och hur du gör när du ska boka. Vi ser fram emot din bokning!

Gå till sidorna med bokningsinformation

Bli medlem

Visa ditt stöd och bli medlem redan nu. Hela avgiften går oavkortat till driften och underhållet av vår bygdegård.

Läs om vad medlemskap innebär

Följ oss på sociala medier

Gilla och följ oss på sociala medier för att få snabb information om nyheter och saker som händer i bygdegården.

Gå till vår facebooksida