Hej Bygdegårdsvänner!

Här kommer inbjudan till vårens infoträff för Bygdegårdarna i distriktet, 9 mars i Tösse Bygdegård, anmälan senast 28 febr. se bif. inbjudan.

Ni får även en Kallelse/inbjudan till Distriktsstämman 7 april i Bäckegården Bäckefors.
anmälan senast 18 mars, se bif. kallelse.

Silvernålen

Säkert har du någon i din förening som genom sitt engagemang och arbete i föreningen är förtjänt av Förbundets utmärkelse ”Silvernålen” se regler för nominering i bif. fil.

Nomineringar skickar du senast 18 mars, till vastrabygdegardsdistriktet@gmail.com eller till Inga-Lena Gustafzon, Rålanda 605, 474 93 Ellös., 0304- 223 30, 072 223 30 33.
Välkomna med förslag.

Årsrapporten

Just nu uppdateras årsrapportsfunktionen. Det innebär att årsrapporteringen för närvarande är stängd. Årsrapporteringen öppnar i början på mars och information om när det går att gå in och års rapportera mejlas ut till alla föreningar.

Västra Bygdegårdsdistriktet
Inga-Lena
0304-223 30, 072 223 30 33

Detta brev skickas via mejl till föreningens ordförande, sekreterare och kassör