Bakgrundsbild

Utbildningssatsning 2021

Från hösten 2021 till våren 2022 genomför vi en satsning inom demokrati och ledarskap för hela bygdegårdrörelsen där föreningsutvecklare utbildas och sedan håller lokala träffar som ger er inspiration till ett ökat engagemang i föreningen!

Det finns en efterfrågan på kunskap om hur föreningar kan stärka sig och sin roll i bygden inom organisationen. Därför satsar Bygdegårdarnas Riksförbund på föreningsutveckling inom demokrati och ledarskap för att lyfta bygdegården som den demokratiska mötesplatsen i lokalsamhället.

Satsningen bygger på konceptet utbildning för utbildare där 17 personer utbildats till föreningsutvecklare och i sin tur håller lokala träffar ute i landet. Vill din förening utvecklas, få verktyg för ökat engagemang och en handlingsplan att jobba vidare med?

Håll utkik efter träffar nära dig, eller ta kontakt med oss för att veta mer om var de arrangeras!

För mer information kontakta

Verksamhetsutvecklare organisation och landsbygd