Bakgrundsbild

Utbildningssatsning 2021

Under 2021 startar vår utbildningssatsning inom demokrati och ledarskap för hela bygdegårdrörelsen.

Det finns en efterfrågan på kunskap om hur föreningar kan stärka sig och sin roll i bygden inom organisationen. Därför satsar Bygdegårdarnas Riksförbund med start under 2021 på utbildningar inom demokrati och ledarskap för att lyfta bygdegården som den demokratiska mötesplatsen i lokalsamhället.

Satsningen bygger på konceptet utbildning för utbildare där upp till 30 personer utbildas till föreningsutvecklare som i sin tur håller lokala träffar ute i landet. Förhoppningen är att de lokala träffarna ska kunna komma i gång under senhösten.

Vill du bli föreningsutvecklare i Bygdegårdarnas Riksförbund? Läs mer och ansök under nästa flik!

För mer information kontakta

Verksamhetsutvecklare organisation och landsbygd