Bakgrundsbild

Medlemsförmåner

LRF Samköp – rabatter på möbler, kontorsmaterial, resor

Medlemmar i Bygdegårdarnas Riksförbund kan ta del av alla rabatter som LRF Samköp erbjuder. LRF Samköp är ett dotterbolag till LRF, en av BR:s medlemsorganisationer.

BR:s medlemsföreningar får färdigförhandlade priser och villkor hos olika leverantörer. Det kostar ingenting för föreningen att utnyttja dessa rabatter och föreningen förbinder sig inte heller till något.

Registrera din förening via: www.lrfsamkop.se/skaffa-inloggning

Bygdegårdsförsäkringen

Bygdegårdsförsäkringen är skräddarsydd för föreningar som driver allmänna samlingslokaler.

Läs om Bygdegårdsförsäkringen

Konstdeposition

Som medlemsförmån kan föreningar få konst deponerad via riksförbundet.

Läs om konstdepositioner

Nordic Green Energy

Grön el till förmånliga priser. Dessutom utgår en ersättning till ditt bygdegårdsdistrikt när du tecknar eller förnyar elavtal med Nordic Green Energy. De kan även hjälpa er med solcellspaket till er bygdegård.

Läs på Nordic Green Energys hemsida

Tidskriften Bygdegården

Tidskriften Bygdegården görs av riksförbundet och utkommer fyra gånger per år; ordförande, kassör och kulturansvarig i varje förening får en kostnadsfri prenumeration.

Läs de senaste numren av tidskriften digitalt