Bakgrundsbild

Värva prenumeranter

Er förening kan tjäna 300 kronor per såld prenumeration (150 kronor för prenumerationen och 150 kronor om man också uppger sitt autogiro). 50 sålda prenumerationer kan ge 15 000 kronor.

Observera att föreningen inte får någon avans på prenumerationer som inkommer via kundservice eller landlotten.se (Beställning av bygdegårdsprenumeration)

Här är prenumerationsblanketten för nedladdning:

Prenumeranten tjänar på att ta sin prenumeration via bygdegårdsföreningen – då är tredje lottpaketet gratis! En prenumeration = åtta lotter à 200 kronor.

Affisch

En affisch har tagits fram och sänts till föreningens kassör. Den rekommenderar vi att ni sätter upp i bygdegården för att bidra med marknadsföringen. Fler affischer finns att beställa. I det vita fältet skriver ni till vem i föreningen man vänder sig om man vill prenumerera. Om ni inte vill tillhandahålla den tjänsten skriver ni: Prenumerera via hemsidan www.landlotten.se.

Några tips:

En del föreningar har skrivit in föreningens namn, kontaktperson och konto på prenumerationsblanketten innan man sprider den. Några har delat i alla hushåll, andra har med på möten – eller både och. Lättast att värva är dock om man samtalar med den tänkta köparen.