Bakgrundsbild

Värva prenumeranter

Er förening kan tjäna 300 kronor per såld prenumeration (150 kronor för prenumerationen och 150 kronor om man också uppger sitt autogiro). 50 sålda prenumerationer kan ge 15 000 kronor.

Observera att föreningen inte får någon avans på prenumerationer som inkommer via kundservice eller landlotten.se (Beställning av bygdegårdsprenumeration)

Här är prenumerationsblanketten för nedladdning:

Prenumeranten tjänar på att ta sin prenumeration via bygdegårdsföreningen – då är tredje lottpaketet gratis! En prenumeration = åtta lotter à 200 kronor.

Affisch

En Landlotten-affisch finns att tillgå, kontakta Landlottens kundservice 08-58002200 för att beställa.

Några tips:

En del föreningar har skrivit in föreningens namn, kontaktperson och konto på prenumerationsblanketten innan man sprider den. Några har delat i alla hushåll, andra har med på möten – eller både och. Lättast att värva är dock om man samtalar med den tänkta köparen.