Bakgrundsbild

Om Landlotten

• Landlotten ska med fokus på människor som bor på landsbygden, och som stödjer landsbygden, erbjuda ett spännande och underhållande lotteri på ett ansvarsfullt sätt.
  • Verksamheten ska långsiktigt generera ett betydande överskott till Bygdegårdarnas Riksförbund.
  • Inget annat lotteri vänder sig så tydligt till landsbygden.
  • Landlotten marknadsförs främst via LRF Media, som är Bygdegårdarnas samarbetspart. Annonsering sker via LRF Medias tidningar, bland annat tidningen Land. LRF Medias tidningar når över två miljoner läsare.
  • Landlotten är en skraplott med priset 25 kronor. Lotten går i grunden ut på att man skrapar fram nio belopp och får man tre lika vinner man det beloppet. Mindre vinster kan vinnaren hämta ut hos ombud, till exempel via ATG ombud, Pressbyrån etcetera.
  • Vinner man de större beloppen ska lotten sändas in. Info finns på Landlottens baksida.
  • Vinst på var fjärde lott!
  • Obs! Att köpa Landlotten via bygdegårdsföreningen ger en bättre rabatt än att prenumerera via talong eller hemsida. Där är erbjudandet nu ”Köp första lottpaketet för 96 kronor ” det vill säga en rabatt på 104 kronor. Genom bygdegårdsföreningen är tredje lottpaketet gratis det vill säga en rabatt på 200 kronor.
  • BR:s förbundsstyrelse har uttalat att man i första hand vill satsa på kultur, ungdom och utbildning för de medel BR får.